Како су настали Монтенегрини ?

Како су настали Монтенегрини ?

Untitled-1

По најновијим научним истраживањима Монтенегрини (подврста комуниста, усташа, шиптара и Gejstrejt медијатора), настали су кохабитацијом Josipa Broza, Ante Pavelića, Mila Đukanovića, Sekule Drljevića, Franje Tuđmana, Stipe Mesića и других, а за Stipu Mesića  се оправдано верује да је све то, као што му само име каже, на крају и замесио. На темељима тих заслуга, проглашен је за почасног грађанина Титовог Титограда. Обиље артефаката учврстило је научно мишљење да се цели процес настанка подврсте, одвијао у паралелном свету, лоцираном на подручју које захвата простор од „Жуте греде“ па све до Scientology центра у Титовом Титограду. Оправдано се такође верује да у кохабитацији нису учествовале жене у довољном проценту (0-%), мада се све одигравало по најновијим стандардима Европске Уније.

Као и у случају стварања албанске нације,„Утицај Аустроугарске империје на стварање албанске нације (1896-1908)„,  „творац нација“ се сусрео са сличним проблемима по питањима језика, писма, порекла, вере и сл. Српско писмо и језик су узети, мало преправљени и проглашени монтенегринским, СПЦ је одбачена јер у Бога не верују (они верују у мајмуна), и сходно њиховој „вери“ склепана ЦПЦ да случајно неко не би нешто забеђивао о „слободи вероисповести“. Обзиром да су новонастала подврста, у недостатку одговарајуће прошлости, морали су да им измисле и прошлост, што заиста није било лако, али, шта је данас немогуће ЕУ „творцима нација“, с толиким искуством – Они могу све, само ако имају коме.

Поставило се и сасвим оправдано питање:

Чему ће да им служе Монтенегрини ?

  • Као прво, постаће пријатељи са свим евратлантским „пријатељима“,(мада ЕУ као и САД у стварности немају пријатеље, ал као), који имају какву такву пронацистичку прошлост (Албанија + Шиптари, Хрватска, Словенија и остали)
  • Као друго, поквариће све односе са Србима и онима који Србе подржавају (аферим б’е)
  • И, као треће, ако нешто с НАТО-алијансом крене низбрдо, да им јуначине припомогну (као ономад на Цетињу, о Петрову дне, кад су пред четрдесетак момака и девојака из Никшића, кренули да трче Steeplechase на 5000 метара (толико им је дозвољавала конфигурација терена), мада су неки прешли и на полумаратон. Трку су водили Крсто Перовић и Ненад Чанак, за које се такође претпоставља да су у кохабитацији дали свој, не мали допринос. Све у свему, сви су победили и освојили прво место, јер их нико није стигао, што, руку на срце, овима који су их ћерали није ни био циљ, јер није се имало „о шта и о кога“. Ал, по старом србском обичају – „Ћераћемо се још“
  • Остало је и последње питање, на које ће време у којем ће стварност закуцати на врата монтенегринског паралелног света, дати одговор. Питање гласи:

        „А шта ћемо кад дођу Руси“? – кукала нам мајка милогорка

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s