„Сви путеви воде у Рим, а ни један из њега“ – Хрвати – частан, мали народ на Балкану, одувек близак Србима !

 „Сви путеви воде у Рим, а ни један из њега“ – Хрвати – частан, мали народ на Балкану, одувек близак Србима !

Након прохујалих векова, злом проткане историје, скривен под именом једног малог и часног народа – Хрвата, одрођени део србског народа, каинском упорношћу убија брата, комада му тело запењених уста, гасећи пепео из којег увек, изнова и изнова васкрсава Србин, крв овог тла, со ове намучене земље, несаломив, непобедан, неодступан…Господар своје земље, свог наслеђа и свог имена…балкански Вук – Србин.

Untitled-1a

Потребно је знати с ким „имамо посла“ !

Историја безчашћа, успешно је скривана стотинама година, скривена од Срба у најмрачнијим собама сатанских архива,  сатаниног посланика на земљи, који столује у Ватикану, оног који „не греши“ кад непомјаник мисли, заповеда и чини. Ипак, Срби знају. Знали су и пре него је књига „Краљевство Словена“ дубровачког професора из 16. века, Мавра Орбинија угледала светлост дана и постала доступна и Србима, од којих је тако предано скривана.

Метод за непобедне Србе био је: покрсти, протерај, уби…


Иван Палижна (?- 1391) је био врански приор и хрватски бан (1385-1391). У србској историји сматра се да је био један од учесника Боја на Косову пољу, где је стигао са одредом хрватских Јовановца у склопу војске босанског Краља Твртка I, а под вођством Влатка Вуковића.

Јасно је да имамо некдање Хрвате (у наслову поменуте) и ове данашње, свезане „с коца и конопца“, који су некада једним већим делом  били Срби, а потом се одрекли вере, нације, порекла и острвили се на сопствени народ. Тај суноврат, у сваком свом смислу, водио је преко Рима, јер: „Сви путеви воде у Рим, а ни један из њега“. Тако је и овај „хрватски“ пут одувек био коначан и неповратан. За Србе је то од пресудне важности, као наук, јер пример није усамљен. Слично је и са турским исламским заветом, који су оставили Србима у Босни.

Може се са сигурношћу тврдити да су „хрвати“ били само оруђе у рукама оног правог скривеног зла ватиканског, зломислећег свету и Хришћанству, противног Богу Живоме у Светој Тројици оличеном.

а што се мене тиче…

Ја у Бога верујем и у Њега се уздам…

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s