Срби су једини народ на Балкану, који је у крвном сродству с Русима !

Срби су једини народ на Балкану, који је у крвном сродству с Русима !

Episkop-rasko-prizrenski-i-kosovsko-metohijskiDrArtemije

Од институције која је уживала највеће поверење код Срба, СПЦ је постала најнападанија установа од самих „Срба“. Једино се „владе“ Србије могу сматрати више нападаним, у последњих двадесетак година. Од самог почетка, Срби једноставно нису успели да схвате, с које стране ти напади долазе, ко заправо управља тим нападима и шта је крајњи циљ тих напада. Да покушамо да дамо одговор на та, за Србе круцијално важна питања.

Ко напада Православље у Србији ?

1artemije-ekumenistaprodajakosova11xxxxx

Одувек је било кристално јасно, да снага једног народа, моралност, етичност, упорност, саосећајност, постојаност као и све оно што по правилу краси један народ, свестан свог наслеђа, порекла, части и храбрости, почива на вредностима које извор налазе у својој блискости с изворним јеванђељским Христовим учењем, оличеним у Православном погледу на свет. Тај систем вредности требало је нарушити, ако се жели, да се тај народ сломи и преуми. Злочин бомбардовања Срба и Србије уродио је, за нападача, сасвим неочекиваним исходом – хомогенизацијом народа. Тако окупљене и уједињене, сачекао нас је 5. октобар….и почетак нечега што бисмо могли назвати самоуништењем народа. Сам народ у том процесу разарања Србије, у стварности и није имао неку важну улогу, обзиром да од тог дана, Срби се нису више питали ни за шта. САД и ЕУ су „преузели“ управу над овим народом. Срушена је земља, разорена економија, преузете банке, послати „високи представници“, преузети медији, уништено здравство, уништено школство, експлодирао „невладин“ сектор, доведено мужеложништво (хомосексуализам), систематски кидане везе с Русијом итд…итд. Отета је Република Српска Крајина“, преузета значајна контрола над Републиком Српском, отети Косово и Метохија, отета Црна Гора и за све то окривљени Срби.

Ко управља тим нападима ?

krb-Свима је данас јасно да тим нападима управља „Нови светски поредак“, преко својих емисара, који се данас, како у Србији, тако и у целом свету, више не могу ни пребројати. Једна огромна зла машина, задужена да све словесно код народа над којима дејствују, учине бесловесним. Парадоксално звучи да се крајем прошлог и почетком садашњег века, у морално-етичком смислу, „све окренуло наглавачке“. Здравље је постало болест, васпитање – неваспитање, морал – неморал, етика – злочин. Препознати смо као марва, способна само да служи, под условом да не кошта много, а ако буде коштала, смањиће јој се број, а повећати обавезе. Евроатлантски нацизам управо мултипликује хитлеровштину у много нових метода и облика.

Шта је крајњи циљ тих напада ?

WarroomСрби су једини народ на Балкану, који је у крвном сродству с Русима. То нису ни Бугари, ни Румуни, ни Грци, мада су Православни. Без сламања Срба нема озбиљног напада на Русе. Наци-алијанса би да од Срба направи „украјинце“, јер и код Срба као и код Украјинаца постоји „пета колона“.У Србији је на власти пета колона и то не од скора, као и у Украјини. Зашто је то код Украјинаца ишло тако „лако“. Пре свега, зато што су поунијаћени на време. Обзиром да унијаћење са Србима иде куд и камо теже него с осталима, потребно је преварити Србе и натерати их да сами сруше оно што Србе још увек, непоколебиво држи у Православљу – Српску Православну Цркву. Препознајући оне који данас здушно нападају СПЦ, препознаћемо оне који раде против своје Цркве и у крајњем, против сопственог народа.

Шта Руска Православна Црква мисли о македонској, монтенегринској и осталим квази-црквама које нису у канонском јединству, а нарочито о Артемијевој секти? РПЦ чак ни не констатује да постоје. Једноставно…нема никакав однос, што јеретици и заслужују. Што се односа Руске и Српске Православне Цркве тиче, они су на највишем могућем нивоу.

Да ли су то Патријарх Иринеј и Сабор Српске Православне Цркве, или им то „неко“ подмеће. 

kirill_512_x_361images (2)_2преузимање (4)_2

Направимо поређење између СПЦ и Руске Православне Цркве, јер ако ико постоји ко Русима верује, то су – Православни Срби.

Ниво контаката Московске Патријаршије и Патријарха Кирила с Ватиканом, у сваком свом аспекту у многоме превазилази односе СПЦ с том Државом-црквом. Упркос тој чињеници, ником, али баш ником вредним помена, ни на крај памети није да Руску Православну Цркву оптужи за „екуменизам“, ако изузмемо наше домаће „чуваре вере“, никле на брозовско – стаљинистичко – комунистичком предлошку….дедињска елита. Док су на власти у Русији били Горбачов и Јељцин ниво удара на РПЦ у многоме је превазилазио ударе и нападе које данас трпи СПЦ. И Русија онда и Србија данас морали су да сачекају ЧОВЕКА, који ће те ударе препознати, осујетити и спречити. Руси су, срећом дочекали Путина, а ми смо, на жалост, још увек на чекању. Данашња власт код нас, терет потребе контаката с Ватиканом, радо би да превали на леђа СПЦ и то јој, за сада и успева, обзиром да напади на СПЦ попримају све агресивније облике, а што се мене тиче…

Ја Цркве делим на лепе, на оне које су још лепше и на ону у којој сам Крштен, где сваке недеље и на празник идем на Литургију, у којој се Причешћујем у сабору, у којој ме сви познају и ја познајем њих…моју Цркву и моје Православље, које не бих мењао ни за шта на свету.

Vrnjacka-Banja-Crkva
Православна Црква у Врњачкој Бањи, посвећена „Рождеству Пресвете Богородице“

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s