Немачка академија наука одрекла се своје нетачне германско-нордијске историјске школе, а србска САНУ шта чека?

Немачка академија наука одрекла се своје нетачне германско-нордијске историјске школе, а србска САНУ шта чека?

Из видео прилога са JoyTube-а под називом: „Скривена историја Срба: Србољуб Живановић и Весна Пешић“:http://youtu.be/ENhxrKNamtU извуко сам део где професор др Србољуб Живановић износи чињеницу да се још 80-их година прошлог века Немачка академија наука одрекла своје нетачне германско-нордијске историјске школе и чак су написали књигу о томе, у којој су навели какво је право стање ствари у историји као науци. Из тих разлога је познато да је та германско-нордијска школа фалсификовала историју Словена и Срба, зато поставимо сад једно логично питање, зашто се званични „историчари“ из србске САНУ, као ћаци те школе, још нису одрекли те нетачне германско-нордијске историјске школе…?!

Та књига немачке академије наука, по речима професора Србољуба, налази се у библиотеци Народног музеју у Београду више од 20 година, али изгледа да су наши „историчари“ академици лоши ђаци, не воле да читају ново градиво. Немци, савесни историчари привржени науци су проговорили, а званични србски „историчари“ и даље ћуте, а по школама наши нараштаји се обмањује погрешном, нетачном и фалсификованом историјом Срба и Словена…!

Немачка академија наука одрекла се своје нетачне германско-нордијске историјске школе, а србска САНУ шта чека?

Линк ка видео прилогу на: http://www.youtube.com/
Видео прилог можете скинути пратећи ово упутство.

Дакле, из свега овога закључак је веома једноставан, али за нас Србе и веома значајан, јер наше академце „историчаре“ не интересујe историја као наука, већ „угледан положај“ у друштву, фотеље. Чак шта више, спречавају на све могуће начине да на званичним медијима могу истински историчари, који историју третирају као науку, да обелодањују и раскринкавају фалсификовану историју Срба, и да објаве праву, истиниту, да се она учи и по школама, а не ова фалсификована германско-нордијска које су се и сами творци одрекли.

Наши људи, Срби, као и разни страни историјски научници који су на научан начин приступили историји, разним архивским подацима, документима, архивским налазима, лингвистичким, већ су у својим радовима раскринкали ту лажну историју о нама Србима, да смо се тобоже са Марса спустили падобранима на Балкан, побили све живо, те јадне и слабашне „аутохтоне народе“, и сад једемо преосталу живу децу, јер ми смо „геноцидан дивљачки народ“.

Наравно, у већини случајева у блаћењу наших историчара Срба, не учествуију сами „историчари“ из САНУ, већ њихови „спољни момци“, „експерти за германско-нордијску школу“. Тако је у најновијем Таблоиду један такав „експерт“ извесни Станислав Живков написао следећи текст:

Како у Србији већ 20 година шарлатани слуђују неуки народ. Сиве еминенције и њихове шарене лажи

http://www.magazin-tabloid.com/

Текст се као што ћете видети односи на међународни научни скупу који је одржан у септембру у Београду, под називом: „На изворишту науке и културе“. Овај међународни скуп је одржан у Сава Центрту од 21 до 23 септембра 2012. На удару „експерта за србска питања“ нашли су се следећи истраживачи и аутори: др Јован Деретић, Божидар Митровић, Драгољуб Антић, Радивоје Пешић, Весна Пешић, Миодраг Којић, Драган Јацановић, Слободан Јарчевић, Томе Бошевски, др Ристић Димитрије, Милош Ђошан и професор Др Србољуб Живановић.

Кад прочитате текст видећете да је текст крајње непријатељски и мрзитељски настројен, и према Деретићу и осталима „извесним“ ауторима које је Станислав помињао, пун је увреда, најгорег блаћења и пљувања, како за поменуте појединце који су имали излагање на овом скупу, тако и ка српском народу и његовој историји. Назива их „психопатама“, „шарлатанима“, „продавцима магле и белих бубрега“, то је његов „АРГУМЕНТОВАН ИСТОРИЈСКИ ДОКАЗ“, не даје чињенице, аргументе, већ само јефтине приземне нападе и вређања! Овај лик Станислав Живков храни се најгором могућом мржњом према Србима, јер путем вређања наших србских излагача на овом скупу, који раскринкавају фалсификовану србску историју, он тиме блати и вређа цео Србски народ!

Извређани и понижени аутори већ се спремају да туже Живкова, та вест је дошла до мене, међутим када се путем овог блога сагледа ко је у ствари Станислав Живков, види се да га неко из овог антисрбског режима штити по судовима! Зато он овако брутално и ниско вређа људе, јер зна да ако га туже да ће имати заштиту. Но нема везе, из самопоштовања према себи извређана лица тужиће овог србомрзца! Он не наводи ни један аргумент ни једну историјску чињеницу није поменуо као неки контра аргумент, само је вређао, блатио излагаче и ауторе, чак је ниподаштавао и наше грандиозне ауторе који су умрли, али су њихова ВЕЧНА ИСТИРИЈСКА НАУЧНА ДЕЛА презентована, ради се о Радивоју Пешићу и његовом врхунском научном раду о Винчанском Писму, ево шта је Живков реко:

„Jedan od glavnih ciljeva ovog bizarnog skupa bilo je I propagiranje nebuloznih teorija o navodnom Vinčanskom pismu čiju je nepostojeću sistematizaciju svojedobno izradio izvesni Radivoje Pešić što je arheologija odavno dokazala kao totalnu zabludu i nebulozu…“

О тој „небулозној теорији о наводном Винчанском писму“ нешто ћу рећи касније, јер желим да напоменем једну веома битну ствар, што даје легитимитет том научности скупу, а то је гостовање и излагање признатог италијанског историчара Тицијана и руског научника Анатолија Кљосова, на том „небулозном и квази научном“ скупу. То Станислав Живков није обелоданио у тексту.

Ђанкарло Томацоли Тицијано имао је следеће предавање:

Ђанкарло Томацоли Тицијано: Срби су староседеоци, а не дошљаци на Балкан!
http://bit.ly/WpysPU

Анатолиј Кљосов је имао следеће предавање на том „квази научном“ скупу:

Анатолиј Кљосов: Срби и Словени су Аријевци
http://bit.ly/WpyAyT

Из разумљивих разлога Живков је избего да помене и уваженог руса Анатолија Кљосова, родоначелника нове науке Генеологије која је направла невиђен научни продор у задњих неколико година, у научним круговима, по којој се са сигурношћу могу расветлити многи историјски детаљи из најдубље прошлости. Наравно, да је Живков оклеветао признате научне раднике италијана и руса, те тужбе би имале већу тежину него када га туже је*ени Срби, будући да у орвелијанском морбидном свету новог светског поретка и животиње имају већа права од Срба, зато и овакви разни Живкови пљују по нама Србима! Судови то и не процесуирају, или то раде само про-форме ради, јер србски народ је предвиђен за одстрел и слободан лов од такозване „међународне заједнице“ (ко некад Јевреји) илити новог светског поретка. То све дакако у Србији спроводи ова наша однарођена марионетска власт, на свим институционалним нивоима власти, од врха до дна! Зна то Живков и зато пљује по Србима и Србији, али зато врло свесно у чланку не помиње горња излагања италијанског и руског научника, јер они исто причају што и Срби: Деретић, Јарчевић, Митровић итд… само свако из свог научног угла, а то је непобитна историјска чињеница да су Срби одувек били староседеоци и аутохтон народ на Балкану (Хелм- некадашњи назив)!

Да је поменуо њих, морао би и њих да блати и вређа будући да исто причају као и наши историјски радници, па не би могао Србе да вређа и пљује, а о Русу и италијану да „прича са уважавањем“. А ако би их вређао, руска и италијанска тужба имала би већу тежину за наше судове, будући да су то страни грађани и држављани а не је*ени Срби. И македонски излагачи треба да га туже, вређао је и њих.

Погледајте само како са ниподаштавањем Живков говори о светски признатом научнику, лингвисти и палеолингвисти покојном Радивоју Пешићу, непризнатим у германско-нордијској Србији наравно, јер Радивоје Пешић је био члан многих страних академија наука и уметности, и чак носилац Златног ордена француске академије!

Али за Живкова он је „извесни“ Радивоје Пешић.
Ово је недопустиво!

Његова ћерка Весна Пешић треба да тужи „историчара“ Живкова који тако гнусно и срамно ниподаштава и вређа њеног оца, његово животно дело о Винчанском писму, које уствари говори о нашем аутохтоном пореклу на Балкану, о пореклу Срба и Словена!

Станислав Живков о Радивоју Пешићу и Винчанском писму:

„…Jedan od glavnih ciljeva ovog bizarnog skupa bilo je I propagiranje nebuloznih teorija o navodnom Vinčanskom pismu čiju je nepostojeću sistematizaciju svojedobno izradio izvesni Radivoje Pešić što je arheologija odavno dokazala kao totalnu zabludu i nebulozu…“

……….

„… inače kćerke izvesnog Radivoja Pešića koji se „proslavio“ svojim pisanjem o navodnom Vinčanskom pismu čime su se naprosto sludele čitave generacije novokomponovanih velikosrba i ostalih klerofašista!“

Овим Живков вређа све нас, Србски народ!
……….

„… O tome kolika je priča o Vinčanskom pismu zapravo najobičnija nebuloza najbolje govori sistematizacija ovog navodnog pisma Radivoja Pešića i njegova komparacija identičnosti sa etruskim pismom koje nikada nije dešifrovano pri čemu nikome od propagatora ovakvih nebuloza ni najmanje nije zasmetala starosna razlika kultura Vinče i Etrurije od više hiljada godina!..“

Псеудо историчару, дешифровао га је Светислав Билбија»

Погледајмо сад шта о Винчанском писму говоре непристрасни страни научници попут американца Милтон Шон Вина…

Завери ћутања, Срба против Срба, полако, али сигурно, долази крај – истина већ излази на видело!

Ради се о томе да је у Новом Саду је 2004-те организован научни симпозијум по иницијативи 2 академика, нашег Тасића и Богдана Брукнера, са намером да докажу да Винчанско писмо није писмо, већ да су то некакви знаци, нешто попут хијероглифа. Зашто? Зато што је Винчанско писмо старо преко 7000 година, старије је од египатског и сумерског, и што Срби у својој садашњој азбуци имају 22 слова из Винчанског писма!

А то тврди и доказује амерички научник Милтон Шон Вин! А самим тим и да смо ми много старији народ него што тврде наши академци „историчари“, јер слепо се држе фалсификоване германско-нордијске историјске школе које су се видимо и сами немци одрекли! По тој фалсификованој историју каже се да су Срби дошли на Балкан у 7 веку, што није тачно, о томе најбоље говори Винчанско писмо, о чему заправо указује научна студија Милтон Шон Вина, но не само то, али сад је реч о Винчанском писму. Такође, наши званични „историчари“ слепо се држе Порфирогенитових „доказаних историјских чињеница“, човека који није био историчар, већ цар.

Дакле, захваљујући непристрасном научнику, Милтон Шон Вину, а какав би научник другачији могао и да буде, цео покушај је пропао. Милтон је свима на том скупу доказао да је Винчанско писмо најстарије писмо које постоји, и да ми Срби треба да будемо поносни на то, јер у данашњој азбуци имамо 22 слова из Винчанског писма. Кад је то рекао, наши академци су изгледали ко покисле кокошке, каже Деретић.

Погледајмо сад ко је Радивоје Пешић са својим грандиозним научним делом, Винчанским писмом:

Извор: Пешић и синови»

Проф. др Радивоје Пешић (1931-1993)

„Проф. др Радивоје Пешић (рођен 1931. у Велесу, умро 1993. у Београду) био је истраживач изузетне научне упорности и доследности и пре свега личног истрајавања и храбрости. Докторирао је и објавио петнаестак књига из области науке о књижевности. Био је члан многих страних академија наука и уметности и носилац Златног ордена француске академије. У складу са својом великом љубављу и оданошћу научној истини, био је иницијатор и један од оснивача Института за истраживање словенске цивилизације у Новом Саду. Идеја творца било је мултидисциплинарно, научно и пре свега слободно проучавање уз посебно формирану архиву, библиотеку и информативно-издавачку делатност. Циљеви овог Института требало је да буду оно што је Пешићев научни рад већ са успехом и показао, а то је да словенска историографија трпи доминантан утицај нордијске школе, да су многе историјске истине фалсификоване из ненаучних интереса са врло тешким и дуготрајним научним, историјским и сваким другим последицама. Слободна и темељна анализа, како нових, тако и старих извора, требало је да покаже Балкан као прву Европу и источник европске писмености и цивилизације, као и аутохтоност Словена на његовим просторима.

За живота проф. др Радивоје Пешић није доживео да његови радови из обе области буду објављени на српском језику, што сада исправља издавачка кућа, коју су основали његови наследници под именом “Пешић и синови”. Они су објединили његова предавања из лингвистике и палеолингвистике која је излагао у Риму, Милану и Трсту, као и његов скоро четири деценије дуг истраживачки рад на Виначком писму. Тај рад се огледао у систематизацији графема и открива законитости које владају међу њима, као и упоређивање са етрурским, али и критским, санскритским, англосаксонским и другим писмима.

Потврду свом раду проф. Пешић је добио у делу најкомпетентнијег европског палеолингвисте Харалда Хармана, као и проф. Марије Гимбутас, која је основала катедру за проучавање Винчанског писма на универзитету у Калифорнији. Код домаће научне јавности, на жалост, таква подршка је изостала, будући да је био највише оспораван од нестручњака.

Проф. Пешић је открио систем “Винчанског писма” 1980. године, 8000 година после његовог нестанка и систем писма Лепенског вира 1985. године, 10000 година после настанка.

Уједно је и предочио универзалну генезу писма, доказујући да човек није прво цртао предмете ради споразумевања. У почетку је било слово (у чијој је структури било садржано архетипско, креативно и формативно), а не пиктограм, хијероглиф или идеограм. Проучавајући писмо Лепенског вира, уочио је морфологију која се налази у скоро свим архајским системима писма. Индијски граматичар Панини (IV век пре н.е.) оставио нам је у наслеђе трагање за нултом фонемом, а проф. Пешић за нултом графемом…“

Остало прочитајте на сајту…

И сад када упоредите све ово и тако гнусно ниподаштавање Радивоја Пешића од стране Живкова, закључићете да је Живков од неког плаћен да блати и пљује по Србима историјским истраживачима и научницима који су признати у свету, а самим тим преко њих блати и нас Србе, тај „неуки народ“.

Кој бре неуки народ!

Овај појма нема ништа,, сад се народ само-образује уз помоћ интернета, то знање ће се чувати и даље ширити, док на челу државе не дођу часни и поштени Срби, а тада ће се изучавати у школама права и истинита историја, док типови попут Живкова и наши званићни „историчари“ само држе народ неуким, јер то и желе, да би се манипулисало са њим, да се не би ни сумњало „у неоспорно доказане историјске чињенице“.

За историчара Деретића Живков у тексту каже да је сподоба, на најгнуснији начин га вређа! Ништа ту нема од аргумената, он не аргументује ишта са конкретним историјским чињеницама. Ево шта каже за Деретића:

Станислав Живков о Деретићу:

„Nema potrebe detaljnije analizirati i komentarisati Deretićeve gluposti, pošto je svakoj osobi sa prosečnom intiligencijom i najosnovnijim stepenom obrazovanja jasno da se radi o potpunim budalaštinama.“

………..

„…Inače, autori kao što je Deretić veoma često u svojim radovima lažiraju i netačno prenose određene podatke, ali i na neadekvatan način citiraju pojedine kompetentne autore, vadeći pri tome iz konteksta pojedine rečenice, koje zatim modifikuju na način koji njima odgovara…“

Па добро онда Станиславе, зашто ниси онда навео те „тачне историјске податке“ и онда затим Деретићево „извртање, лажирање..“ да би читаоци видели да си озбиљан лик?

Зато што теби историја није у првом плану, већ само блаћење наших људи који народу отварају очи о лажној и правој историји Срба!

За Деретића још каже да је творац мрског придева „СрБски“.

Е, човече Божји, зар су ти толико мрски Срби и мрзиш их до коске? Није Деретић творац тог придева, он се користио у србском језику и пре Деретићевог рођења, ево погледај:

Хотел Србска Круна

Пише: “Гостионица код срБске круне“, а не „срПске“.)

gostiona-kod-srbske-krune

Фотографија је је преузета са Буки блога» где сам је првобитно нашо, јер Буки има фото албуме старог Београда, можете то на његовом блогу погледати, изванредно је. Ова фотографија датира између 1876. и 1878. Како је Буку објаснио, на тој слици, гледајући ка хотелу виде се фасаде према Кнез Михајловој и Париској улици. Том блатњавом улицом данас иду трамваји. Такво сам објашњење добио од аутора који је први обелоданио ту слику.

Дакле Станиславе „историчару“ мој, ево „неуки народ“ ти је на овом аргументованом примеру доказао да појма немаш, није Деретић створио тај за тебе само мрски придев „срБски“, али видим да ти је све мрско што је Србско!

Са доњег линка:

„Тко је тко у хрватској знаности„

http://tkojetko.irb.hr/

Видимо да је приватни мејл нашег „историчара“ уствари хрватског знанственика Станислава Живкова, овај:
topcroat@yahoo.com

Хмм… „Хрватски знанственикTOPCROAT, интересантно.

То говори довољно ко је Живков, тај хрватски знанственик, прохрватски је орјентисан са наравно негативном конотацијом, јер за Хрвате ми смо сво зло овога света, таква им је пропаганда, тако и васпитавају своју омладину.

Иначе, да не би сад ширио тему зашто је правилније рећи „срБски“ него „срПски“, то можете погледати на доњим линковима и на једном видео прилогу, јер против Срба и Словена одавно се води рат појмовима, да се Срби и Словени преко БИЋА ЈЕЗИКА одкорењују, да би им се суптилно и миц по миц мењала ментална матрица и самосвест.

http://www.jezik.rs.sr/
http://www.jezik.rs.sr/srbski
http://bit.ly/QJw2Pv

Скините текст у Wordu:
Србски или српски?

Божидар Митровић – рат појмовима – АРС АКАДЕМИЈА

Живков ниподаштава и блати нашег Србина Др Србољуба Живановића.

Станислав Живков:

„Ipak našao se ko da ponovno pokrene to pitanje i to čak iz Londona. Naime izvesni antropolog i patolog Srboljub Živanović, koji se poslednjih godina „proslavio“ prebrojavanjem kostiju kako bi oborio zvanične podatke o broju žrtava u Jasenovcu koji po njemu nije dovoljno veliki…“

Погледајмо неке основне биографске податке о Др Србољубу Живановићу:

http://bit.ly/ToQRyU

„Србољуб Живановић (Сарајево, 21. децембар 1933) је српски антрополог, палеопатолог, професор лондонског Универзитета, члан Краљевског антрополошког института, и Краљевског медицинског института у Лондону, директор Европског института за изучавање историје древних Словена (European Institute of Early Slavonic Studies) у Лондону, председник Међународне комисија за утврђивање истине о Јасеновцу, председник Фонда за истраживање геноцида, и члан Словенске академије наука и умјетности.“

Овим горе што тврди: „izvesni antropolog „, видимо не да само Живков увредљивим ниподаштавањем прича у цењеном светском стручњаку др Србољубу, већ и вређа све јасеновачке србске жртве!

Које то „званичне податке обара“ Др Србољуб? Наравно хрватске, „топкроатске“, који фалсификују ствар око Јасеновца! Међутим, никада није било званичних и међународно верификованих података о жртвама у Јасеновцу, све до 2008. када је то обелоданила верификована међународна комисија за истину о Јасеновцу, на чијем челу је професор др Србољуб Живановић. О томе нешто више можете погледати са овог линка.

http://wp.me/p3KWp-5Ha

Др Србољуб је у бившој СФРЈ био у званичној комисији која се с тешком муком, на упоран захтев породица покланих, оформила да се саглада права истина о Јасеновцу, о тој кланици за Србе! И када се 1964. дошло до неких резултата на основу којих је требао да се објави званични извештај, све је моментално стопирала Тито-кратија! У садејству са србским комунистима антисрбског устројства, јер они су као Срби одговорни за србски народ, не „наш вољени“ хрват или шта је већ био,Тито! Те чињенице из извештаја биле су незгодне за тобожње „братство и јединство“ „наших народа“, односно за „браћу“ Србе и Хрвате. Зато је др Србољуб морао да што пре оде из СФРЈ да не би заглавио на Голом отоку или да му се деси још нешто горе, да га убију.

Професор Др Србољуб Живановић је као британац на челу међународне верификоване комисије за истину о Јасеновцу која је као независно тело утврдила да је у овом усташком логору страдало нешто више од 700.000 Срба! 23.000 Јевреја и око 80.000 Рома!

Ето, то се не свиђа нашем „топ-кроату“ то му је мрско, истина!

Пре неки дан упутио сам протестно писмо главном и одговорном уреднику Таблоида господину Бркићу, због овог тако недопустиво ниског, увредљивог и острашћеног текста новинара Станислава Живкова који је заправо србомрзитељског карактера, са пуно увреда према прозваним лицима, а тиме и према србском народу кога они репрезентују у том процесу разобличавања фалсификоване историје германско-нордијске историјске школе, од које су и сами творци немци одустали, и како је уопште било могуће да се такав текст појавио у Таблоиду?

У магазину који је већ стеко угледан реноме у народу, у односу на медијски мрак режимске медијске сцене.

Господин Бркић ми је рекао да му је жао што се то десило, текст није прочитао пре изласка. Реко је још и да је био пријатељ покојног др Радивоја Пешића, као и да има афирмативне текстове о њему, што заиста и јесте, то сам пронашао претражујући Таблоид.

Винчанско писмо је само за писмене
http://www.magazin-tabloid.com/32

Признање од Ђавола умањује Светост Праведника
http://www.magazin-tabloid.com/33

Такође, Бркић ми је рекао да ће омогућити прозваним лицима да напишу свој текст, као реакцију на овај текст Живкова.

Хајде да сачекамо наредни Таблоид, па да видимо шта ће се десити, такође да видимо да ли ће се и сам господин Бркић оградити од текста Станислава Живкова.

А дотле, ево мало праве историје…

Скривена историја Срба: Србољуб Живановић и Весна Пешић

Линк ка видео прилогу на: http://www.youtube.com/


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s